Ιστολόγιο

Πώς να διαγράψετε το Ιστορικό αναζήτησης Χαρτών Google στο iPhone

Οι χάρτες Google παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση οδηγιών και βοηθούν τους ανθρώπους να φτάσουν στον προορισμό τους καθοδηγώντας τους για την καλύτερη διαδρομή στο διαδίκτυο ή εκτός σύνδεσης. Όπως και η εγγενής μηχανή αναζήτησης, οι χάρτες Google αποθηκεύουν το ιστορικό από προεπιλογή. Αυτή η λειτουργία βοηθά τελικά την εφαρμογή να ανακτήσει και να συμπληρώσει αυτόματα τη γραμμή αναζήτησης για να διευκολύνει περαιτέρω τη διαδικασία. Ωστόσο, ας υποθέσουμε ότι έχετε προβλήματα απορρήτου, μπορείτε να επιλέξετε να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης των Χαρτών Google στο iPhone.

  • Πώς να διαγράψετε το Ιστορικό αναζήτησης των Χαρτών Google σε iPhone και Android
  • Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στους Χάρτες Google στον υπολογιστή

Πώς να διαγράψετε το Ιστορικό αναζήτησης των Χαρτών Google σε iPhone και Android

  1. Στο Χάρτες Google Εφαρμογή, πατήστε στο Προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Πατήστε Ρυθμίσεις.
  3. Τώρα, πατήστε το Ιστορικό χαρτών.
  4. Για να διαγράψετε έναν συγκεκριμένο χάρτη ή επιλεκτικούς χάρτες, πατήστε στο τρεις κάθετες κουκκίδες μπροστά από αυτό και επιλέξτε Διαγράφω.
  5. Για να διαγράψετε όλα τα μέρη, πατήστε τρεις κάθετες κουκκίδες μπροστά από τη γραμμή αναζήτησης στην κορυφή της σελίδας.
  6. Πατήστε Διαγραφή δραστηριότητας έως.
  7. Επιλέξτε το δικό σας προτιμώμενη επιλογή. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αυτόματη διαγραφή.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στους Χάρτες Google στον υπολογιστή

  1. Ανοιξε Χάρτες Google στον υπολογιστή σας. Συνδεθείτε.
  2. Κάντε κλικ στο τρεις γραμμές στοιβάζονται στην επάνω αριστερή γωνία.
  3. Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σημαίας και κάντε κλικ στο Δραστηριότητα χαρτών.
  4. Για να διαγράψετε έναν συγκεκριμένο χάρτη ή επιλεκτικούς χάρτες, κάντε κλικ στο τρεις κάθετες κουκκίδες μπροστά από αυτό και επιλέξτε Διαγραφή.
  5. Για να διαγράψετε όλα τα μέρη, κάντε κλικ στο τρεις κάθετες κουκκίδες μπροστά από τη γραμμή αναζήτησης στην κορυφή της σελίδας.
  6. Κάντε κλικ στο Διαγραφή δραστηριότητας έως.
  7. Επιλέξτε την προτιμώμενη επιλογή σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αυτόματη διαγραφή.

Αποσύνδεση

Ενώ η λειτουργία έχει σχεδιαστεί και διατηρηθεί ως προεπιλογή για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας χρήστη, ορισμένοι μπορεί να το θεωρούν ως εισβολή στον προσωπικό χώρο. Ενώ τα παραπάνω βήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την εμπειρία σας πιο προσωπική, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε ή να καταργήσετε το χρονολόγιο των Χαρτών Google σε συσκευές iPhone και Android. Εάν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες που θέλετε να ζητήσετε, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε αυτά:

  • Πώς να μετρήσετε την απόσταση στους Χάρτες Google στο iPhone
  • Πώς να ρίξετε μια καρφίτσα στους Χάρτες Google στο iPhone;
  • Οι Χάρτες Google δεν λειτουργούν σε iPhone ή iPad; Εδώ είναι το Fix
  • Πώς να αυξήσετε την ένταση πλοήγησης στους Χάρτες Google στο iPhone