Ιστολόγιο

Πώς να διαγράψετε φωτογραφίες από τη ροή φωτογραφιών μου

Το iCloud Photo Stream είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προβάλετε τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες σε όλες τις συσκευές Apple. Ανεβάζει τις τελευταίες 30 ημέρες των νέων φωτογραφιών σας και τις καθιστά αυτόματα διαθέσιμες σε άλλες συσκευές, χρησιμοποιώντας τη ροή φωτογραφιών μου. Ωστόσο, αν πιστεύετε ότι υπάρχει ένας τόνος φωτογραφιών στη ροή φωτογραφιών μου και μπορείτε κατάργηση φωτογραφιών από τη ροή φωτογραφιών μου. Ας ρίξουμε μια ματιά.

  • Πώς να διαγράψετε φωτογραφίες από τη ροή φωτογραφιών μου σε iPhone και iPad
  • Πώς να διαγράψετε φωτογραφίες από τη ροή φωτογραφιών μου σε Mac
  • Κατάργηση φωτογραφιών από τη ροή φωτογραφιών μου στο Apple TV

Πώς να διαγράψετε φωτογραφίες από τη ροή φωτογραφιών μου σε iPhone και iPad

  1. Ανοιξε Φωτογραφίες εφαρμογή στο iPhone ή το iPad σας
  2. Ενεργοποιήστε την καρτέλα Άλμπουμ από την κάτω σειρά
  3. Παρακέντηση Η ροή φωτογραφιών μου και πατήστε Επιλογή.
  4. Επιλέξτε μία ή περισσότερες φωτογραφίες και πατήστε το εικονίδιο κάδου απορριμμάτων. Επιβεβαιώνω η δράση.

Σύμφωνα με την Apple, δεν αφαιρούνται όλες οι εικόνες από το iPhone όπως αυτές που εισάγονται στην εφαρμογή Φωτογραφίες ή αντιγράφονται σε αυτήν. Επιπλέον, είναι πιθανό ακόμη και μετά τη διαγραφή μιας φωτογραφίας, να τη δείτε στο iPhone σας εάν είναι άνω των 30 ημερών και έχετε λιγότερες από 1000 φωτογραφίες στη ροή φωτογραφιών μου.

Αφού διαγράψετε μια φωτογραφία από το άλμπουμ της ροής φωτογραφιών μου, θα παραμείνει στο iPhone ή το iPad, εάν αυτό είναι το σημείο λήψης της φωτογραφίας. Για να το καταργήσετε εντελώς, διαγράψτε το από την εφαρμογή Φωτογραφίες (Πρόσφατη) και μετά από το Πρόσφατα διαγραμμένο.

Πώς να διαγράψετε φωτογραφίες από τη ροή φωτογραφιών μου σε Mac

  1. Ανοιξε Φωτογραφίες εφαρμογή στο Mac σας
  2. Κάντε κλικ στη φωτογραφία που θέλετε να διαγράψετε. Για να επιλέξετε πολλές εικόνες, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο εντολής.
  3. Κάντε κλικ στο Εικόνα από την επάνω γραμμή μενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Διαγραφή φωτογραφίας. Εναλλακτικά, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Διαγραφή φωτογραφίας.
  4. Κάντε κλικ Διαγράφω από το αναδυόμενο παράθυρο.

Σε Mac, εάν επιλέξετε και καταργήσετε εικόνες από Το άλμπουμ της ροής φωτογραφιών μου, τότε θα αφαιρεθεί από όλες τις συσκευές σας (στο άλμπουμ της ροής φωτογραφιών μου). Ωστόσο, οι εικόνες θα εξακολουθούν να είναι ορατές στην καρτέλα "Φωτογραφίες" της εφαρμογής Φωτογραφίες στο Mac σας. Αλλά εάν διαγράψετε τις εικόνες από την καρτέλα Φωτογραφίες (ακολουθώντας την παραπάνω μέθοδο), θα αφαιρεθούν από τη ροή φωτογραφιών μου καθώς και από την εφαρμογή Φωτογραφίες στο Mac σας.

Κατάργηση φωτογραφιών από τη ροή φωτογραφιών μου στο Apple TV

  1. Ανοιξε Φωτογραφίες από το κύριο μενού της Apple TV σας. Συνδεθείτε με το Apple ID, εάν σας ζητηθεί
  2. Μεταβείτε σε μια φωτογραφία που θέλετε να διαγράψετε
  3. Πατήστε παρατεταμένα το Επιλέγω κουμπί και στη συνέχεια επιλέξτε Διαγραφή φωτογραφίας.

Εάν χρησιμοποιείτε παλαιότερη έκδοση του tvOS, στο βήμα 1, ίσως χρειαστεί να επιλέξετε Photo Stream ή Internet → Photo Stream.

Αποσύνδεση…

Οι φωτογραφίες που διαγράψατε θα καταργηθούν από την προβολή "Ροή φωτογραφιών μου" στις συσκευές Apple που έχουν υπογραφεί με το ίδιο Apple ID. Αυτές οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν όταν συνδέσετε τη συσκευή σε Wi-Fi ή Ethernet.

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος μοιράστηκε μια ροή φωτογραφιών μαζί σας και διαγράφετε αυτές τις φωτογραφίες / άλμπουμ, και αυτό δεν θα επηρεάσει τα πρωτότυπα / την πηγή. Θα το αφαιρέσει μόνο από τη συσκευή σας.

Μπορεί να θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο:

  • Πώς να απενεργοποιήσετε τη ροή φωτογραφιών μου σε iPhone, Mac και Apple TV
  • Η ροή φωτογραφιών δεν λειτουργεί στο iPhone: Επιδιόρθωση συγχρονισμού, κοινή χρήση και άλλα προβλήματα
  • Πώς να αντιστοιχίσετε φωτογραφίες στις επαφές του iPhone σας

Εάν έχετε κάποιο ερώτημα ή πρόταση, μη διστάσετε να ρωτήσετε στα σχόλια παρακάτω.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found